logo

pictos

MKB-BHV 1 daags opleiding

De MKB-BHV is een 1 daagse bedrijfshulpverleningsopleiding speciaal voor kleine organisaties. De MKB-BHV opleiding/herhaling van EHBHV Opleidingen wordt meestal in 8 uur gegeven, dat scheelt veel tijd en hiermee voldoet u aan de gestelde eisen van de arbo-wet.

Door te werken met kleine groepen (vanaf 5 personen) is dit zeer goed haalbaar. Uiteraard breiden wij op uw verzoek de MKB-BHV cursus uit met specifieke lesstof of in tijdsduur.

Tijdens de MKB-BHV opleiding leert u;

  • Weten wat- en werken met Kleine brandblusmiddelen bij beginnende branden,
  • Levensreddend handelen, waaronder reanimatie met AED

Certificering van de MKB-BHV opleiding;
EHBHV Opleidingen kan examens aanvragen en onze docenten examineren voor de en/of Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) het Oranje Kruis (HOK), NIBHV en het Nederlandse Rode Kruis. Dat kunnen wij omdat onze instructeurs voldoen aan de competenties en eisen van de betreffende instelling. Het spreekt voorzich dat onze instructeurs in het bezit van alle benodigde diploma's en papieren.

Wanneer u de vaardigheden beheerst en de toets met succes heeft gemaakt bent u competent en ontvang u een certificaat conform de Nederlandse richtlijnen. Met dit certificaat voldoet u aan de Nederlandse Arbo-wet 2007 en de Europese richtlijn 89/391/EEG.

Is een verkorte BHV opleiding wettelijk voldoende?
Ja, met de MKB-BHV cursus van EHBHV Opleidingen voldoet u aan de wettelijke basisnorm. Uiteraard geldt dat wanneer er in uw bedrijf specifieke risico's zijn vastgesteld binnen de RI&E deze moeten worden meegenomen in de BHV cursus. Meestal is een in-company cursus op maat aan te bevelen.

Maatwerk
In een MKB-BHV kan alle lesstof exact op uw specifieke bedrijfssituatie worden afgestemd. Belangrijke vragen en/of problemen uit uw dagelijkse praktijk kunnen daarbij aan bod komen. In korte tijd worden u of uw medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in uw eigen organisatie. Een In-company MKB-BHV vergroot de kennis en de kwaliteit van de individuele werknemer alsmede de betrokkenheid en zorgzaamheid tot zijn collega's en tot het bedrijf.

Informeer vrijblijvend naar groepskortingen

Bekijk hier de data van de komende cursussen BHV

Bekijk alle cursussen

Overzicht cursussen BHV

Vorige maand Februari 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28

Komende cursussen; BHV

Geen cursussen