logo

pictos

Verbandtrommelcontrole

Wij begrijpen dat u niet altijd de tijd kunt vinden om uw verbandtrommels te controleren. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om dat door onze mensen te laten uitvoeren. U kunt de verbandtrommels verzamelen op een plek en wij komen op afspraak de trommels controleren.

We controleren de inhoud en/of trommels op houdbaarheid, reinheid en manco's. Wij vullen conform de gemaakte afspraak uw verbandtrommel bij en geven het een controlezegel. Deze zegels zijn ook toegestaan voor de VCA audit.

Voor contract interesse neem dan contact met os op via info@ehbhv.nl.

Verbandtrommelcontrole Self service
Wij hebben met onze overzichtelijke en eenvoudige webwinkel het onderhoud van uw verbanddozen een stuk eenvoudiger gemaakt. Door zelf uw verbanddoos te (laten) controleren bespaart u een flink bedrag op de onderhoudskosten.

Wij verkopen alle benodigde navullingen voor uw verbanddoos ook per stuk. In onze EHBHVwinkel kunt u op een makkelijke manier de ontbrekende artikelen bestellen.

Om het voor u eenvoudiger te maken, om de ontbrekende artikelen te bepalen, kunt u via onderstaande links gratis een lijstje downloaden voor de verbanddoos controle en stuur het naar ons op of plaats de bestelling in onze EHBHV winkel.

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Bekijk alle cursussen