logo

pictos

Workshop EHBO aan baby's en kinderen

Een Workshop is verrijking van kennis en praktische vaardigheden, het is zeker geen opleiding. Workshops kunnen ook op uw locatie gegeven worden en indien gewenst ook in de avonduren.
De workshop is met een bepaald aantal en type onderwerp opgebouwd maar kan zonder meerprijs ook aangepast worden aan uw specifieke vraag.

De Workshop Eerste Hulp aan babies en Kinderen;
is uitermate geschikt voor jonge ouders, oppas opa's en oma's, vrienden, familie en iedereen die geen EHBO diploma heeft maar er wel iets van af wil weten.
De kennis en info die gebruikt wordt komen van het Oranje Kruis, NIBHV en het Rode Kruis,

In deze workshop leer u op een interactieve manier, wat te doen in bepaalde situaties. Door te werken in groepjes is er ook veel onderlinge interactie, wat de bijeenkomst mede veelzijdig maakt.
Alom het is een praktische, veelzijdige en afwisselende workshop onder begeleiding van een erkend en bevoegd instructeur.

Tijdens de workshop kunt u oefenen op de baby en kind poppen met verslik-stikking, reanimatie, op elkaar diverse methodes van pleisters knippen en plakken, bepaalde verbandjes aan te leggen.
Je leert een kind in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en Eerste Hulp  te verlenen bij:
Verslikking - Verstikking - Reanimatie - Verbanden en Pleisteren - Verstuiking - Brandwonden - Hersenschudding, tand door de lip, handelen bij wonden etc.

Na afloop weet U wat te doen bij de meest voorkomende ongevallen bij baby's en kinderen en krijgt u ook een naslagwerk mee, waarin u de onderwerpen van de worschop nog eens kunt nakijken. Mocht u meer willen dan behoort het tot de mogelijkheden om na deze workshop ook de volledige cursus Eerste Hulp aan Kinderen bij ons te volgen tegen een gereduceerde prijs.
Optioneel is een certificaat waarin wordt aangegeven dat u heeft deelgenomen aan de Workshop Eerste Hulp aan babies en Kinderen.

  • Workshopduur: 3 tot 3,5 uur (ook in de avonduren mogelijk)
  • Locatie: in overleg
  • Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 10 personen
  • Workshopprijs: € 32,50 per persoon (incl. BTW voor particulieren)
  • Groepsprijzen:  € 245,- per groep (1 factuur, incl. BTW voor particulieren)
  • Optionelekosten: op aanvraag.

Informeer vrijblijvend naar groepskortingen en andere mogelijkheden (klik hier)
Bekijk hier de data van de komende Workshops

Bekijk alle cursussen